Skoči na vsebino
BANNER SM 1


Paketi

Vzpostavitev poslovnega profila

Uredniški koledar

Objave na teden / profil

Unikatne vsebine na platformo / mesec

(všteto v skupno število objav)

Premišljene Instastory oz. FB Story na teden

Profesionalno oblikovani vizuali na mesec

(ostalo generične fotografije iz foto baz)

Diaprojekcija

Platformi prilagojen animiran vizual / gif

Učinkovita nagradna igra na mesec, ki vključuje oblikovan vizual

Priprava nagradne igre za social media

Odgovarjanje na komentarje objav in sporočila

Analiza mesečnega poročila

Letna strategija nastopa na družabnih omrežjih

Vključeno sponzoriranje

MINIMALNI

159 €

DA

DA

1

0

0

1

0

0

0

NE

NE

NE

DA (POGODBA ZA

MINIMALNO 2

LETI)

50 €

OSNOVNI

399 €

DA

DA

2

1

2

5

0

0

1

NE

NE

OSNOVNO

DA (POGODBA ZA

MINIMALNO 2

LETI)

90 €

NAPREDNI

689 €

DA

DA

3 - 5

3

3 - 5

10

0

1

1

NE

DA

NAPREDNO

DA (POGODBA ZA

MINIMALNO 2

LETI)

150 €

PAMETNI

1.489 €

DA

DA

6 - 10

7

5 +

15

1

1

2

DA

DA

V CELOTI

DA (POGODBA ZA

MINIMALNO 2

LETI)

400 €

WordPress Pricing Table

Dobro je vedeti

Na prvih dveh mestih sta Google in YouTube. Zanimivo je pa predvsem to, da je Instagram celo šesta najbolj popularna spletna stran na svetu, sploh zaradi tega, ker večina uporabnikov primarno uporablja aplikacijo in ne spletne strani. Ljudje morda gledajo vaše objave na večjem zaslonu, kot si mislite.

Na dnevni ravni Facebook uporablja več kot 800.000 Slovenk in Slovencev.

Največji delež uporabnikov Facebooka v Sloveniji predstavlja tako imenovana »generacija X«, torej uporabniki, ki so bili leta 2019 stari med 41 in 60 let, ki jih je 36%. En odstotek manj je predstavnikov »generacije Y«, torej tistih, ki so stari med 25 in 40. 16% je uporabnikov starejših od 60 let, medtem ko je odstotkovno najmanj uporabnikov iz »generacije Z«, torej 15-24 let – teh je zgolj 13%.

50% uporabnikov, ki so spremljali IG profil blagovne znamke preko IG, je zaključilo svoj nakup preko spletne trgovine blagovne znamke.

Leta 2020 je Instagram praznoval 10. obletnico. Javnosti je bil predstavljen 6. 10. 2020. Že do konca decembra istega leta si je profil ustvarilo preko milijon uporabnikov. Prvo objavo na Instagramu je ustvaril soustanovitelj Kevin Systorm, in sicer že 16. julija 2010, ko je objavil sliko svojega psa.

TikTok je aplikacija za ustvarjanje in objavo krajših video posnetkov. Najprej je bila leta 2016 na Kitajskem lansirana aplikacija Douyin, leto kasneje pa se je aplikacija preimenovala v TikTok in bila lansirana na trge zunaj Kitajske. Douyin in TikTok si delita isto programsko opremo, vendar sta še vedno ločeni aplikaciji, predvsem zaradi kitajske cenzure.

TikTok ima preko 1 milijardo aktivnih uporabnikov. 90% vseh uporabnikov dostopa do aplikacije vsakodnevno. V prvem četrtletju leta 2019 je bil TikTok najbolj priljubljena aplikacija na iOS App Store. Uporabniki v povprečju na dan porabijo 52 minut na TikTok-u.

V Sloveniji zaenkrat še plačano oglaševanje ni možno, zato je toliko bolj pomembna kreacija kvalitetnih vsebin, s katerimi se blagovno znamko predstavi in približa mlajši ciljni publiki.

Kontaktiraj nas

Ne ponujamo zgolj paketne ponudbe, ampak se vsakemu klientu individualno posvetimo in prilagodimo, zato ne odlašajte in nam napišite vaše ideje, potrebe, želje …

ZAČNITE

Reference